The Energy Experts

ONAFHANKELIJK ADVIES BIJ VERDUURZAMING

Laat u onafhankelijk adviseren

Laat u onafhankelijk adviseren

Altijd met een persoonlijk huisbezoek

Voor onafhankelijk energie advies voor een energiezuinig huis

Onafhankelijk energie advies

U wilt graag onafhankelijk energie advies? Dan kiest u natuurlijk voor The energy experts. Wij zijn namelijk geheel onafhankelijk en geven advies op maat over alle mogelijkheden om uw woning te verduurzamen. Laat u zich daarom inspireren door ons aanbod en lees op uw gemak door op deze pagina wat wij voor u kunnen betekenen.

Waar bent u naar op zoek?

De reden dat u ons gevonden heeft, is waarschijnlijk omdat u graag energie wilt besparen. Dit kan natuurlijk op allerlei manieren, maar één van deze manieren is door uw huis te verduurzamen. Helaas verbruiken steeds meer mensen veel meer energie dan nodig is. Dit kost u onnodig veel geld en voor het milieu is het ook niet goed. Een goede reden om daarom voor een energie adviseur te kiezen, deze adviseur kan u namelijk bewust maken hoe dat u energie kunt besparen en u hierin adviseert. U kunt eens bijhouden wat u per maand verbruikt en dan nagaan hoeveel u kunt besparen als u bepaalde maatregelen uit gaat voeren (zoals zonnepanelen plaatsen of een dak isoleert).

Onze mogelijkheden

Of dat u nu wilt besparen op de maandelijkse lasten of u wilt dat de woningwaarde stijgt, door uw woning te verduurzamen ervaart u al snel deze voordelen. Maar ook uw wooncomfort zal verbeterd worden! Verduurzamen kan op verschillende manieren, hierbij kunt u denken aan het vervangen van glas (enkelglas naar HR++glas), het plaatsen van een warmtepomp of een airco, zonnepanelen plaatsen of het isoleren van uw dak, vloer en/of gevel. Wat er voor uw woning effectief is, leggen wij u graag uit. U kunt hiervoor een gesprek met ons aanvragen en dan komen wij persoonlijk bij u langs. Zo kunnen wij samen met u de woning bekijken en aangeven welke opties er zijn.

Vervolgens zijn er verschillende manieren om het verduurzamen van uw woning te bekostigen. Soms kunt u subsidie aanvragen bij de overheid of bij uw gemeente, u kunt dit zelf opzoeken en dan nagaan of dat u aan de voorwaarden voldoet om hier gebruik van te maken. Een andere optie is kijken naar gunstige leningen, zoals via een duurzaamheidslening. In ieder geval zorgt het voor veel meer rendement dan op uw spaarrekening.

The Energy Experts

Wat kost een onafhankelijk energie advies?

Kiest u voor ons? Dan weet u zeker dat u goed zit! Bij The energy experts krijgt u namelijk een onafhankelijk energie advies voor een vast bedrag van €250,-. Dit is een bedrag wat geldt voor een huisbezoek van 1,5 uur (maar is exclusief rapportage). Het is mogelijk dat er ook nog voorrijkosten in rekening worden gebracht. Maar wij kunnen u van tevoren altijd aangeven wat de totale kosten zijn, zodat u weet waar dat u aan toe bent.

U beslist wat het wordt!

Als u voor The energy experts kiest, dan bent u niets verplicht. Aan de hand van ons advies beslist u zelf wat u ermee wilt doen, gaat u de maatregelen wel of niet uitvoeren? Mocht er interesse zijn, dan kunnen wij u wel verder helpen en gepersonaliseerde offertes aanvragen bij vertrouwde leveranciers. Alle energie prestatie adviseurs die dit werk voor ons uitvoeren zijn volgens de NTA 8800 gecertificeerd.

Wilt u meer weten?

Heeft u vragen of interesse? Dan horen wij van The energy experts dat heel graag van u. We staan voor u klaar om alle vragen snel te beantwoorden, maar wij denken ook graag met u mee als u meer informatie wilt over een bepaalde manier van het verduurzamen van uw woning. Twijfelt u daarom niet, maar neemt u gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij geven u graag onafhankelijk energie advies waar u echt wat mee kunt!

The energy experts

Onafhankelijk advies

Wij zijn een organisatie die geheel onafhankelijk en op maat advies geeft over de mogelijkheden om uw woning te verduurzamen.

Het is daarna aan u hoe en of u de maatregelen gaat uitvoeren. Uiteraard kunnen wij u daar ook bij adviseren door gepersonaliseerde offertes bij vertrouwde leveranciers op te vragen.

Onze Energie Prestatie Adviseurs zijn allen gecertificeerd volgens de NTA 8800.

Wist u dat..

Wij ook subsidies kunnen regelen?

Ja, u leest het goed. Wij van The Energy Experts kunnen inderdaad subsidies regelen. Als experts op het gebied van energie kunnen we u helpen bij het identificeren en aanvragen van subsidies die beschikbaar zijn voor verschillende energiegerelateerde projecten en initiatieven.

Neem gerust contact met ons op om uw specifieke situatie te bespreken en te kijken hoe wij u kunnen assisteren bij het verkrijgen van subsidies voor uw energie-initiatieven.

Contact

The energy experts

Contact

Heeft u vragen of wilt u graag in gesprek?

Vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen daarna contact met u op om uw vragen te bespreken.