The Energy Experts

Wij zijn THE ENERGY EXPERTS

Het juiste adres voor energieadvies op maat

Het juiste adres voor energieadvies op maat

Altijd met een persoonlijk huisbezoek

Voor advies van verduurzaming woning voor een energiezuinig huis

Energieadvies op maat

Wilt u graag uitgebreid energieadvies? Kiest u dan voor The energy experts. Met ons onafhankelijk energie advies kunt u veel geld besparen op uw maandelijkse vaste lasten. Maar als u uw woning gaat verduurzamen, dan kunt u ook denken aan een waardestijging van uw woning en een verbetering van uw wooncomfort.

Verduurzamen, maar welke manier kiest u?

Het verduurzamen van uw woning kan op verschillende manieren. U kunt één van deze manieren overwegen of meerdere, dat is helemaal aan u. Een veelvoorkomende manier van verduurzamen is het plaatsen van zonnepanelen. Steeds meer bedrijven en particulieren kiezen ervoor om zonnepanelen te plaatsen, zodat zij zelf energie op kunnen wekken. Deze energie kunnen zij dan zelf gebruiken of terug leveren aan de energiemaatschappij. Als u zelf de nodige energie op kunt wekken, dan gaat het bedrag op uw energierekening naar beneden. Een andere optie is om uw woning goed te isoleren. Hierbij kunt u denken aan het isoleren van uw dak, vloer en/of gevel. Daarnaast kunt u ook glas vervangen (bijvoorbeeld als u nog enkel glas heeft dit vervangen naar HR++glas).

Klimaatveranderingen hebben invloed

Doordat ons klimaat zo aan het veranderen is, wordt het binnen ook warmer in de zomer en kouder in de winter. Een warmtepomp of airco wordt dat steeds vaker gekozen. Een split unit kan ook een uitkomst bieden, hiermee kunt u uw woning namelijk verwarmen en koelen. Welke optie van verduurzamen het beste is voor uw woning, hangt van een aantal factoren af. Zonnepanelen kunnen namelijk niet zomaar op alle daken worden geplaatst. Daarom komen wij graag naar u toe, we kunnen een huisbezoek plannen en dan geven wij u uitgebreid energieadvies. Hierdoor heeft u een goed beeld van welke manieren van verduurzamen voor uw woning interessant zijn.

Energieadvies uitvoeren

Stel dat u de keuze maakt om ons energieadvies op te volgen, dan zijn er verschillende manieren om de maatregelen te bekostigen. Er zijn regelmatig subsidies om bijvoorbeeld zonnepanelen te plaatsen op uw dak, dit kan vanuit de gemeente of vanuit de overheid zijn. Ook op het gebied van isolatie zijn er vaak subsidiemogelijkheden. U moet hiervoor zelf nagaan wat er in uw regio mogelijk is en of dat u hiervoor in aanmerking komt (door na te gaan of dat u aan alle voorwaarden voldoet). Een andere optie om het te kunnen financieren is kiezen voor een gunstige lening zoals via een duurzaamheidslening. Hierdoor kunt u in ieder geval meer rendement behalen dan op uw spaarrekening!

The Energy Experts

Wat kost het energieadvies?

Als u de keuze maakt voor ons persoonlijk onafhankelijk verduurzaamheidsadvies, dan rekenen wij €250,-. Dit is dan inclusief 1,5 uur huisbezoek maar exclusief de rapportage. Er kunnen nog voorrijkosten in rekening worden gebracht. Als u dat wenst kunt u van tevoren met ons contact opnemen en dan rekenen wij uit wat u bij ons kwijt bent aan kosten voor een geheel onafhankelijk energieadvies.

Uw woning verkopen?

Misschien wilt u uw woning binnenkort wel verkopen, ook dan kan het verstandig zijn om uw woning eerst te verduurzamen (want dan stijgt de waarde van uw woning). Bij het verkopen van uw woning moet u beschikken over een energielabel. Als het label eenmaal is uitgegeven dan is het tien jaar geldig. Mensen die een woning zoeken, letten goed op het energielabel. Daarom is een verduurzamingsinvestering een goede keuze, want dit komt dan ook weer deels terug als u uw woning gaat verkopen. Als u graag wilt verduurzamen dan is het goed om inzichtelijk te maken wat de geplande maatregelen met het energielabel doen.
The Energy Experts

Energieadvies over uw contract

Momenteel bent u waarschijnlijk nog aangesloten bij uw huidige energiemaatschappij, maar zijn de tarieven niet te hoog? Vaak kunt u geld besparen door aanbieders van energiecontracten met elkaar te vergelijken. Wij monitoren dagelijks de energiemarkt en wij kunnen u daarin ook adviseren voor het juiste energiecontract. Wij bieden deze service aan voor particulieren en voor bedrijven.

Wilt u graag energieadvies?

Wilt u graag een onafhankelijk energieadvies? Dan weet u dat u daarvoor bij ons aan het juiste adres bent. Of dat u nu uw woning wilt verduurzamen, meer informatie wilt over wat gekozen maatregelen voor invloed hebben op uw energielabel of u wilt kijken of dat u bij een andere energiemaatschappij goedkoper uit kunt zijn, wij staan voor u klaar. Het enige wat u hoeft te doen is contact met ons op te nemen en dan gaan wij samen met u aan de slag.

The energy experts

Onafhankelijk en juist energieadvies

Wij zijn een organisatie die geheel onafhankelijk en op maat advies geeft over de mogelijkheden om uw woning te verduurzamen.

Het is daarna aan u hoe en of u de maatregelen gaat uitvoeren. Uiteraard kunnen wij u daar ook bij adviseren door gepersonaliseerde offertes bij vertrouwde leveranciers op te vragen.

Onze Energie Prestatie Adviseurs zijn allen gecertificeerd volgens de NTA 8800.

Wist u dat..

Wij ook subsidies kunnen regelen?

Ja, u leest het goed. Wij van The Energy Experts kunnen inderdaad subsidies regelen. Als experts op het gebied van energie kunnen we u helpen bij het identificeren en aanvragen van subsidies die beschikbaar zijn voor verschillende energiegerelateerde projecten en initiatieven.

Neem gerust contact met ons op om uw specifieke situatie te bespreken en te kijken hoe wij u kunnen assisteren bij het verkrijgen van subsidies voor uw energie-initiatieven.

Contact

The energy experts

Contact

Heeft u vragen of wilt u graag in gesprek?

Vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen daarna contact met u op om uw vragen te bespreken.