The Energy Experts

Advies bij het verduurzamen van uw woning

Laat u adviseren voor het verduurzamen van uw woning

Laat u adviseren voor het verduurzamen van uw woning

Altijd met een persoonlijk huisbezoek

Voor advies van verduurzaming woning voor een energiezuinig huis

Advies verduurzamen woning

Bij The energy experts bent u aan het juiste adres voor advies voor het verduurzamen van uw woning. Misschien denkt u dat zonnepanelen interessant zijn of isoleren? Maar wat moet u dan isoleren en wat zijn de voordelen? Al deze en al uw andere vragen zullen wij tijdens een huisbezoek beantwoorden.

Huisbezoek plannen

Wij, van The energy experts, plannen altijd een huisbezoek in, zo kunnen wij samen met u de woning bekijken. Door gebruik te maken van professionele apparatuur inspecteren wij uw woning en geven wij u uitgebreid advies over de mogelijkheden tot verduurzaming. Bij ons kunt u echt rekenen op een eerlijk en helder advies, er is geen sprake van een aannemelijk belang van een verkopende partij.

Voordelen verduurzamen woning

Het verduurzamen van uw woning brengt veel voordelen met zich mee. Om te beginnen kunt u hierdoor besparen op uw maandelijkse lasten. Als u bijvoorbeeld zonnepanelen laat plaatsen, dan gaat u zelf stroom opwekken en deze energie gebruiken. Dit wil zeggen dat u daardoor een lagere energierekening krijgt en dus zal de maandlast ook lager worden. Maar er zijn nog meer voordelen, want de waarde van uw woning stijgt ook. De laatste jaren is iedereen volop bezig met het verduurzamen van de woning. Veel mensen willen dan ook graag een woning die bijvoorbeeld zonnepanelen heeft en voorzien is van goede isolatie. Met het verduurzamen van uw woning ervaart u zelf een grote verbetering van het wooncomfort.

The Energy Experts

Op welke manieren verduurzamen?

Er zijn verschillende manieren om uw woning te verduurzamen. Daarbij kunt u denken aan bijvoorbeeld het isoleren van uw dak, vloer of gevel. Hierdoor zorgt u ervoor dat in de winter de warmte beter binnenblijft (en u dus minder energie verbruikt om te stoken) en dat het in de zomer koeler blijft binnen. Een andere manier van verduurzamen is kiezen voor zonnepanelen. Als u om u heen kijkt dan ziet u op steeds meer daken van particulieren en van bedrijven zonnepanelen liggen. Op deze manier gaat u zelf stroom opwekken en deze kunt u dan weer zelf gebruiken, waardoor de energierekening uitvalt. Het kan u zelfs nog geld opleveren als u de energie terug kunt leveren aan de energiemaatschappij.

Glas vervangen

Het verduurzamen van uw woning kan ook door het glas te vervangen. Veel woningen zijn nog steeds voorzien van enkel glas en u kunt beter voor HR++glas kiezen. Waarom? Omdat u hierdoor ook weer zorgt dat de warmte in de winter beter binnen blijft en in de zomer blijft het koeler binnen. Daarnaast helpt beter isoleren ook om minder last te hebben van geluid van bijvoorbeeld de buren of de straat waarin u woont.

Airco adviseren

Een warmtepomp hoort ook bij het verduurzamen van uw woning. Omdat het in Nederland steeds warmer wordt, kiezen veel mensen ervoor om er daarnaast een airco bij aan te schaffen. Dit is géén verduurzamingsregel, maar echter wel iets waar wij je goed in kunnen adviseren. Men wil het binnen namelijk lekker koel kunnen houden. Ons klimaat is sterk aan het veranderen, en dat heeft grote gevolgen. In de winter is het qua wind, neerslag en storm extremer, maar in de zomer ook qua temperatuur (hittegolf). De warmte is dan lastiger buiten te houden en dan kan een airco in uw woning uitkomst bieden. U kunt er dan zelfs nog over nadenken om bijvoorbeeld een split unit te kopen, deze kunt u het hele jaar door gebruiken. In de zomer kunt u hem de woning laten verkoelen en in de winter kunt u hiermee ook uw woning verwarmen.

Wie betaalt het verduurzamen van uw woning?

Normaal gesproken is het zo dat u een groot deel van het verduurzamen van uw woning zelf moet betalen. Maar er bestaan uitzonderingen. Er bestaan namelijk subsidiemogelijkheden bij de overheid of bij uw gemeente bijvoorbeeld. U moet dan zelf informeren en de voorwaarden nagaan om te zien of dat u hiervoor in aanmerking komt. Een andere optie is om te kiezen voor een gunstige lening, zoals een duurzaamheidslening. In ieder geval levert het veel meer rendement op dan op uw spaarrekening!

Onafhankelijk advies op maat

Als u advies wenst over de verduurzaming van uw woning voor een energiezuinig huis, dan helpen wij u graag verder. Wij zijn namelijk een onafhankelijke organisatie en geven u advies op maat over alle mogelijkheden om uw woning te verduurzamen. U beslist dan zelf hoe en of dat u de maatregelen uit wilt voeren. Wij kunnen u ook helpen om gepersonaliseerde offertes op te vragen bij vertrouwde leveranciers. Neemt u voor meer informatie of interesse contact met ons op en dan helpen wij u graag verder.

The energy experts

Onafhankelijk advies

Wij zijn een organisatie die geheel onafhankelijk en op maat advies geeft over de mogelijkheden om uw woning te verduurzamen.

Het is daarna aan u hoe en of u de maatregelen gaat uitvoeren. Uiteraard kunnen wij u daar ook bij adviseren door gepersonaliseerde offertes bij vertrouwde leveranciers op te vragen.

Onze Energie Prestatie Adviseurs zijn allen gecertificeerd volgens de NTA 8800.

Wist u dat..

Wij ook subsidies kunnen regelen?

Ja, u leest het goed. Wij van The Energy Experts kunnen inderdaad subsidies regelen. Als experts op het gebied van energie kunnen we u helpen bij het identificeren en aanvragen van subsidies die beschikbaar zijn voor verschillende energiegerelateerde projecten en initiatieven.

Neem gerust contact met ons op om uw specifieke situatie te bespreken en te kijken hoe wij u kunnen assisteren bij het verkrijgen van subsidies voor uw energie-initiatieven.

Contact

The energy experts

Contact

Heeft u vragen of wilt u graag in gesprek?

Vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen daarna contact met u op om uw vragen te bespreken.